01-03-2017

Internationaal Dansensemble Paloina

Paloina presenteert op zaterdagavond 20 mei en zondagmiddag 21 mei in de Griffioen de dansvoorstelling Oud & Nieuw.

verhuurvoorstellingPaloina555
Na uitverkochte zalen door het hele land met programma’s als CaDans, In het Spoor en Meeting Point, is het tijd voor een oud vertrouwd jubileumfeestje. Internationaal Dansensemble Paloina presenteert in 2017 Oud & Nieuw, een voorstelling die Paloina’s heden en verleden tot één dansspektakel smeedt. Er worden oude choreografieën met nieuwe verweven, de choreografieën van leerling en meester zullen na(ast) elkaar te zien zijn en we laten zien dat die oude traditie van folkloristische dans nog nieuw op het podium kan worden vertoond. Met choreografieën van oprichtster Erda Baerents, de eerste buitenlandse choreograaf Theodor Vasilescu, zijn leerling Dominike Karantzounis en vele anderen.

De voorstelling op zaterdag begint om 20.15 uur, die op zondag om 14.30 uur. De toegang is € 16, - per persoon (kinderen tot en met 12 jaar en Vrienden van Paloina € 10,-). De kaartverkoop gaat niet via de Griffioen, maar via www.paloina.nl of via 023 -7852344.