Home > Contact en informatie

Theater en Cultuurcentrum Griffioen, Amstelveen


Theater en Cultuurcentrum Griffioen, Amstelveen 

Theater
De Griffioen is het leukste cabarettheater van Amstelveen! Onze gezellige theaterzaal biedt per seizoen het podium aan 100 cabaret-, dans-, theater- en muziekvoorstellingen. Van geroutineerde cabaretiers zoals Youp, Ronald Goedemondt en Brigitte Kaandorp tot het jonge talent: de Griffioen is een gewild theater voor artiesten om hun voorstellingen te geven.

Cursussen
Naast een theater is de Griffioen ook een cursuscentrum met het meest gevarieerde en betaalbare aanbod van Amstelveen. Zo kun je diverse danscursussen volgen (salsa, moderne dans, Hip Hop) en leren ontspannen met mindfullnes, yoga en meditatie. Maar ook op het gebied van zang, beeldende kunst en toneel zit je goed in de Griffioen.

Film
Dat is nog niet alles: ook voor de mooiste films hoef je Amstelveen niet meer uit! In onze knusse Arguszaal draaien we op donderdag- en vrijdagavond de mooiste films, van oscarwinnaars tot kleine juweeltjes. Bovendien is de Griffioen aangesloten bij Cineville: voor slechts € 19,- heb je onbeperkt toegang tot al onze films.

Zaalverhuur
Tot slot is de Griffioen uistekend geschikt om je congres, vergadering of eigen theatervoorstelling te organiseren. Met veel gratis parkeergelegenheid, de combinatie van theater- en cursuszalen en de goede bereikbaarheid met het OV is de Griffioen dé locatie van Amstelveen voor allerlei soorten evenementen.
© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam

spamfuik@vu.nl