Welkom op onze website!> Cultuurcentrum VU Griffioen
Welkom op onze website!

Welkom op de website van Cultuurcentrum VU, Griffioen! In ons theater en cursuscentrum kun je iedere week genieten van theatervoorstellingen, verschillende cursussen volgen en de mooiste films zien. Ook is de Griffioen de thuisbasis van de vier klassieke muziekgezelschappen van de VU. Bovendien is de Griffioen de perfecte locatie om een evenement, congres of andere activiteit te organiseren!

Sluiten
Inschrijving cursussen 15-16 is gestart!> Cultuurcentrum VU Griffioen
Inschrijving cursussen 15-16 is gestart!

Vanaf maandag 1 juni start de inschrijving voor de cursussen in seizoen 15-16. Gitaar leren spelen of leren zingen? Of toch een cursus yoga of salsa? Bij de Griffioen zit je goed! Je kunt je voor alle cursussen al online inschrijven. Klik hieronder door naar onze cursuspagina en maak je keuze!

Sluiten Alle cursussen in seizoen 15-16
Kaartverkoop theaterseizoen 15-16 is gestart> Cultuurcentrum VU Griffioen
Kaartverkoop theaterseizoen 15-16 is gestart

Griffioen- en theaterliefhebbers opgelet: de start van de verkoop van theaterseizoen 15-16 is gestart . Wees er weer op tijd bij, want Youp van 't Hek, Ronald Goedemondt en Javier Guzman zullen snel uitverkocht zijn! Je kunt je kaartjes online bestellen op deze website, en ook aan de kassa van de Griffioen op Uilenstede.

Sluiten Alle voorstellingen 15-16 op een rij
Zaalverhuur> Cultuurcentrum VU Griffioen
Zaalverhuur

Ben je op zoek naar een betaalbare, centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie voor uw evenement? Ontdek de voordelen van Cultuurcentrum VU, Griffioen! Naast ons eigen theater- en cursusprogramma is ons centrum een uitstekende en sfeervolle locatie om een congres, diner, film, theatervoorstelling en nog veel meer te organiseren.

Sluiten Bekijk de mogelijkheden van de Griffioen!
On the Roofff Filmfestival 2015> Cultuurcentrum VU Griffioen
On the Roofff Filmfestival 2015

Van maandag 31 augustus t/m vrijdag 4 september zie je op het dak van de Vrije Universiteit (16 verdiepingen hoog!) de allerbeste films en documentaires. Vrije Schrijver Niña Weijers spreekt voor aanvang van iedere film met gasten over het thema van de film. Mis deze belevenis niet!

Sluiten Naar de site van On the Roofff
Klik hier om uw kaarten of cursus te betalen. Route Zoek voorstelling
Bekijk hier het theaterprogramma in PDF! Cursusprogramma 15-16

spamfuik@vu.nl