Welkom op onze website!> Cultuurcentrum VU Griffioen
Welkom op onze website!

Welkom op de website van Cultuurcentrum VU, Griffioen! In ons theater en cursuscentrum kun je iedere week genieten van theatervoorstellingen, verschillende cursussen volgen en de mooiste films zien. Ook is de Griffioen de thuisbasis van de vier klassieke muziekgezelschappen van de VU. Bovendien is de Griffioen de perfecte locatie om een evenement, congres of andere activiteit te organiseren!

Sluiten
Inschrijven cursussen vanaf februari is gestart!> Cultuurcentrum VU Griffioen
Inschrijven cursussen vanaf februari is gestart!

Voor je het weet is het eerste semester alweer achter de rug! Daarom is het nu een goed moment om je alvast te oriënteren op wat je wil doen in de Griffioen in het nieuwe jaar. Klassiek ballet, fotografie, Hip Hop, Jazzdance, acteren of popkoor? Bij de Griffioen zit je goed! Je kunt je nu voor alle cursussen al online inschrijven. Klik hieronder door naar onze cursuspagina en maak je keuze!

Sluiten Alle cursussen in seizoen 14-15
Kaartverkoop theaterseizoen 14-15 > Cultuurcentrum VU Griffioen
Kaartverkoop theaterseizoen 14-15

Griffioen- en theaterliefhebbers opgelet! De verkoop voor het nieuwe theaterseizoen 14-15 is gestart. Wees er weer op tijd bij, want Brigitte Kaandorp, Dolf Jansen, Maarten van Rossem en Javier Guzman zullen snel uitverkocht zijn! Vanaf 12.00 uur kun je je kaartjes online bestellen op deze website, en ook aan de kassa van de Griffioen op Uilenstede.

Sluiten Alle voorstellingen 14-15 op een rij
Zaalverhuur> Cultuurcentrum VU Griffioen
Zaalverhuur

Ben je op zoek naar een betaalbare, centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie voor uw evenement? Ontdek de voordelen van Cultuurcentrum VU, Griffioen! Naast ons eigen theater- en cursusprogramma is ons centrum een uitstekende en sfeervolle locatie om een congres, diner, film, theatervoorstelling en nog veel meer te organiseren.

Sluiten Bekijk de mogelijkheden van de Griffioen!
Klik hier om uw kaarten of cursus te betalen. Route Zoek voorstelling
Bekijk hier het cursusprogramma in PDF! Bekijk hier het theaterprogramma in PDF!

spamfuik@vu.nl