Welkom op onze website!> Cultuurcentrum VU Griffioen
Welkom op onze website!

Welkom op de website van Cultuurcentrum VU, Griffioen! In ons theater en cursuscentrum kun je iedere week genieten van theatervoorstellingen, verschillende cursussen volgen en de mooiste films zien. Ook is de Griffioen de thuisbasis van de vier klassieke muziekgezelschappen van de VU. Bovendien is de Griffioen de perfecte locatie om een evenement, congres of andere activiteit te organiseren!

Sluiten
Inschrijving cursussen tweede semester 15-16> Cultuurcentrum VU Griffioen
Inschrijving cursussen tweede semester 15-16

Vanaf maandag 1 februari start het tweede semester cursussen in de Griffioen. Gitaar leren spelen of leren zingen? Of toch een cursus yoga of salsa? Bij de Griffioen zit je goed! Je kunt je voor alle cursussen al online inschrijven. Klik hieronder door naar onze cursuspagina en maak je keuze!

Sluiten Alle cursussen in seizoen 15-16
Theaterseizoen 15-16 > Cultuurcentrum VU Griffioen
Theaterseizoen 15-16

In de Griffioenzaal treden de beste cabaretiers en jong cabarettalent op, maar je geniet bij ons ook van de mooiste concerten en geëngageerd theater. Bekijk alle voorstellingen die spelen in seizoen 15-16 en maak je keuze.

Sluiten Alle voorstellingen 15-16 op een rij
Zaalverhuur> Cultuurcentrum VU Griffioen
Zaalverhuur

Ben je op zoek naar een betaalbare, centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie voor uw evenement? Ontdek de voordelen van Cultuurcentrum VU, Griffioen! Naast ons eigen theater- en cursusprogramma is ons centrum een uitstekende en sfeervolle locatie om een congres, diner, film, theatervoorstelling en nog veel meer te organiseren.

Sluiten Bekijk de mogelijkheden van de Griffioen!
Klik hier om uw kaarten of cursus te betalen. Route Zoek voorstelling
Bekijk hier het theaterprogramma in PDF! Cursusprogramma 15-16

spamfuik@vu.nl