Welkom op onze website!> Cultuurcentrum VU Griffioen
Welkom op onze website!

Welkom op de website van Cultuurcentrum VU, Griffioen! In ons theater en cursuscentrum kun je iedere week genieten van theatervoorstellingen, verschillende cursussen volgen en de mooiste films zien. Ook is de Griffioen de thuisbasis van de vier klassieke muziekgezelschappen van de VU. Bovendien is de Griffioen de perfecte locatie om een evenement, congres of andere activiteit te organiseren!

Sluiten
Start cursussen in april en mei 2015> Cultuurcentrum VU Griffioen
Start cursussen in april en mei 2015

In april en mei 2015 starten er weer allerlei cursussen in de Griffioen! Gitaar leren spelen of leren zingen? Of toch een cursus yoga of salsa? Bij de Griffioen zit je goed! Je kunt je voor alle cursussen al online inschrijven. Klik hieronder door naar onze cursuspagina en maak je keuze!

Sluiten Alle cursussen in seizoen 14-15
Start Kaartverkoop theaterseizoen 15-16 op vr. 1 mei 2015> Cultuurcentrum VU Griffioen
Start Kaartverkoop theaterseizoen 15-16 op vr. 1 mei 2015

Griffioen- en theaterliefhebbers opgelet! De start van de verkoop voor het nieuwe theaterseizoen 15-16 start op vrijdag 1 mei om 12.00 uur. Wees er weer op tijd bij, want Youp van 't Hek, Ronald Goedemondt, Maarten van Rossem en Javier Guzman zullen snel uitverkocht zijn! Vanaf 12.00 uur kun je je kaartjes online bestellen op deze website, en ook aan de kassa van de Griffioen op Uilenstede.

Sluiten Vanaf 16 april alle voorstellingen 15-16 op een rij
Zaalverhuur> Cultuurcentrum VU Griffioen
Zaalverhuur

Ben je op zoek naar een betaalbare, centraal gelegen en makkelijk bereikbare locatie voor uw evenement? Ontdek de voordelen van Cultuurcentrum VU, Griffioen! Naast ons eigen theater- en cursusprogramma is ons centrum een uitstekende en sfeervolle locatie om een congres, diner, film, theatervoorstelling en nog veel meer te organiseren.

Sluiten Bekijk de mogelijkheden van de Griffioen!
Bar tot 23.30 uur geopend> Cultuurcentrum VU Griffioen
Bar tot 23.30 uur geopend

Nog even nagenieten van de voorstelling of even bijkomen van die intensieve yogacursus? Onze gezellige bar met dito barkeepers is al vanaf 18.15 geopend en op voorstellingsavonden kunt u tot 23.30 een drankje bestellen. De prijzen zijn laag, zoals u van ons gewend bent, en daarnaast is er een breed assortiment van Belgische bieren, koffie en fris. We zien u graag aan onze bar, proost!

Sluiten
Klik hier om uw kaarten of cursus te betalen. Route Zoek voorstelling
Bekijk hier het cursusprogramma in PDF! Bekijk hier het theaterprogramma in PDF!

spamfuik@vu.nl