Home > Zaalverhuur > Horeca


De Griffioen levert een breed assortiment aan alcoholische en niet-alcoholische dranken. Tevens hebben wij een beperkt assortiment snacks, en kunnen we in samenwerking met het naast de Griffioen gelegen Il Caffè een meer uitgebreide catering verzorgen, bijvoorbeeld in de vorm van lunch of borrelhapjes.

Drankverkoop aan onze bar is mogelijk tijdens evenementen, voor eigen rekening van de gasten of indien gewenst op rekening van de huurder, eventueel met gebruik van consumptiebonnen of -munten. Buiten de reguliere openingstijden van onze bar hanteren wij een bargarantie (zie hieronder). De reguliere openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 18.30 tot 23.00 uur.

Naast de vrije verkoop van dranken aan onze bar verzorgen we complete arrangementen met koffie en thee bij congressen en symposia. Tevens kunt u bij ons altijd kannen koffie en thee op rekening bestellen.

Bargarantie


De verkoop van consumpties aan onze bar is inclusief bediening. Hierbij hanteert de verhuurder een bargarantie. Indien de gemiddelde omzet van de bar (gedurende de periode waarin deze in gebruik is) minder bedraagt dan € 50,- per uur per horecamedewerker, dan wordt 50% van het resterende bedrag in rekening gebracht bij de huurder.

© Copyright Vrije Universiteit Amsterdam

spamfuik@vu.nl